Kokonaisvaltainen konsepti jauhemaalausprosessiin

Laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet sekä kehityspalvelut pintakäsittelyprosessiin

Pintakäsittelyn asiantuntija Coating Tech

Tarjoamme kokonaisvaltaisen konseptin pintakäsittelyprosessiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaat Alesta®-jauhemaalit pulverimaalaukseen sekä HangOn® -ripustus- ja suojaustuotteet. Saat meiltä myös kalvonpaksuusmittarit ja muut tarvittavat oheistuotteet. Tarjoamme teollisuuden tarpeisiin vastaavan vakiotuotevalikoimamme ohella räätälöityjä asiakaskohtaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja kustannustehokkaaseen pintakäsittelyyn.  

Missiomme on olla luotettava kumppani mahdollistamassa ja kehittämässä kustannustehokasta ja laadukasta pintakäsittelyprosessia. Laadukkaiden tuotteiden ohella tarjoamme palveluita, jotka tukevat missiotamme ja tehostavat asiakkaidemme toimia.

Koulutus

Tutustu jauhemaalauksen periaatteisiin, tekniikoihin ja työvälineisiin Powder Coating Academy -työpajassa!

Lue lisää

Asiakaslähtöinen pintakäsittelyprosessien kehittäjä

Kannattavan liiketoiminnan mahdollistavat vain ja ainoastaan tyytyväiset asiakkaat, minkä vuoksi toimintamme perustuu ennen kaikkea asiakaslähtöisyyteen sekä luottamukseen ja yhteistyöhön asiakkaan kanssa kaikissa toiminnoissa. Palvelutarjontaamme kuuluvat maalausprosessien ja -toimintatapojen kehittämiseen tähtäävä Coating Flow -palvelu sekä jauhemaalaustyöpaja Powder Coating Academy. 

Arvomme:

  • Asiakaslähtöisyys
  • Luottamus
  • Yhteistyö

Visiomme on olla ensisijainen valinta pintakäsittelyprosessin kehittämisessä.
Missiomme on olla luotettava kumppani mahdollistamassa ja kehittämässä kustannustehokasta ja laadukasta pintakäsittelyprosessia.

Hyödynnä asiantuntijuutemme ja kokemuksemme kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseksi ja ota yhteyttä!