Kokonaisvaltainen konsepti pintakäsittelyprosessiin

Laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet sekä kehityspalvelut maalaamon tarpeisiin

HANGON ripustus- ja suojauspäivät

Järjestämme noin kerran vuodessa Ruotsin HangOn AB:n tiloissa Hillerstorpissa kaksi päiväiset Ripustus- ja suojauspäivät.  Tavoitteena on, että asiakkaamme voivat hyödyntää HangOn Ab:n ja Coating Tech Oy:n kattavan palvelun ja osaamisen omassa maalaamossaan kustannustehokkaimmalla tavalla. Optimoitu tuotteiden suojaus ja ripustus maalaamossa säästää aikaa ja rahaa!

HangOn myy yli 40 eri maalle erikoisratkaisujaan, joten heillä on vankkaa kokemusta eri alojen ripustus- ja suojausratkaisuista. Ripustus- ja suojauspäivien tarkoituksena on päästä tutustumaan erilaisiin saatavilla oleviin ratkaisuihin, tuotekehitykseen ja valmistusprosessiin. Teemme myös asiakaskäynnin paikalliseen maalaamoon.

HangOnin tiloista löytyy lisäksi kattava Experience center, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin tuotevalikoimaan ja testaamaan erilaisia ratkaisuita.  Ripustus ja suojauspäiville voikin ottaa mukaan myös omia suojaus- ja ripustusesimerkkejä, joihin voidaan löytää ratkaisut paikan päällä.

Coating Tech hoitaa matkajärjestelyt eli lennot Helsinki-Göteborg-Helsinki, majoituksen 1hh hotellihuoneissa, sekä meno-paluu kuljetuksen Ruotsissa ja HangOn päivät ruokailuineen. Hinta määräytyy matkapäivien mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraaville Ripustus- ja suojauspäiville, annamme mielellämme lisätietoja: info@coatingtech.fi tai soittamalla +358 207 798 790.

 

Hyödynnä asiantuntijuutemme ja kokemuksemme kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseksi ja ota yhteyttä!