Tietosuojaseloste

Yleistä

Me Coating Tech Oy:ssa noudatamme 25.5.2018 voimaan astunutta Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia toimintaperiaatteita kaikessa henkilötietojen käsittelyssä.

Sinulla on oikeus tarkistaa, korjata ja pyytää tietojesi poistoa rekistereistä ja esittää muut rekisteröidyn oikeuksia koskevat pyynnöt ottamalla yhteyttä kirjallisesti: info@coatingtech.fi

Rekisterinpitäjä

Coating Tech Oy
Pakkalantie 27A, 01510 Vantaa*
Y-tunnus: 1973593-9

Tietosuojavastaava:
Karsten Berg
info@coatingtech.fi 

Mitä henkilötietoja keräämme ja mistä tieto saadaan?

Keräämme tietoja kun käytät coatingtech.fi verkkosivuja, kun käytät palvelujamme tai jätät tietosi meille missä tahansa yhteydessä. Käyttämämme data henkilötiedoista tulee suoraan asiakkailtamme. Suurin osa henkilötiedoista saadaan tilausten yhteydessä, jolloin tallennamme rekisteriimme tilaajien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Lisäksi hyödynnämme verkosta löytyvää avointa yritysdataa ja olemassa olevaa asiakastietoa.

* Nimi
* Osoite
* Sähköpostiosoite
* Puhelinnumero
* Laskutustiedot
* Asiakaan chatbotille tai verkkolomakkeisiin ilmoittamat tiedot

Mihin keräämiämme tietoja käytetään?

Käytämme kerättyä dataa liiketoimintamme toteutumisen mahdollistamiseen, sen ylläpitoon ja kehittämiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä toimintaamme liittyvään tiedottamiseen ja viestintään. Huolehdimme henkilötietojesi salassapidosta ja asianmukaisesta käsittelystä ja tuotamme palvelumme luottamuksellisesti.

Ketkä käsittelevät tietoja?

Henkilötietojasi käsittelevät työntekijämme. Työntekijöillämme on pääsy ainoastaan työn suorittamisen kannalta välttämättömiin henkilötietoihin.

Henkilötietojasi saatetaan siirtää Suomen ulkopuolelle, jos palvelun tuottaminen tai muu tietojen käsittelyperuste sitä edellyttää. Tällöin tietosuojasta huolehditaan asetuksen ja muiden säädösten mukaisesti. Henkilötietojasi saatetaan siirtää myös yhteistyökumppaneillemme, mikäli se on palvelun tuottamisen kannalta välttämätöntä. Olemme osaltamme varmistaneet, että yhteistyökumppanimme noudattavat lain ja tietosuoja-asetuksen mukaisia toimintaperiaatteita henkilötietojen käsittelyssä.