Jauhemaalit

Suorituskykyä, tehokkuutta, nopeutta

Toimitamme jauhemaalit eri käyttötarkoituksiin sisä- ja ulkopinnoille tunnetulta Axalta Powder Coating Systems -valmistajalta.

Axalta_Clean_AssetWorking_4cp_v1

Jauhemaalit kaikkiin tarpeisiin laadukkaat ja tehokkaat ALESTA®-pulverimaalit

Coating Tech Oy tarjoaa yrityksesi käyttöön korkealaatuiset Axalta Powder Coating Systems Nordic Alesta® -pulverimaalit, jotka auttavat parantamaan maalausprosessien tuottavuutta kustannustehokkaasti. Axalta on tunnettu pulverimaalivalmistaja, joka tarjoaa alan laajimman valikoiman. Axaltan Alesta®-pulverimaalit ovat tehokkaita pinnoitteita, jotka on tuotettu ympäristövastuullisuus huomioiden. Korkealaatuisten, kuumassa kiinnittyvien Alesta®-pulverimaalien laajaa valikoimaa kehitetään ja valmistetaan ympäri Eurooppaa erilaisiin sisustus- ja käytännön tarpeisiin.

Tarjoamme kattavan valikoiman Alesta®-pulverimaaleja kaikissa perinteisissä RAL-sävyissä eri kiiltoasteilla. Saat meiltä myös erikoissävyjä, struktuurijauheita sekä muita erikoistuotteita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, ja autamme sinua maalivalinnassa!

Jos tarvitsemaasi maalia ei satu löytymään Vantaan varastoltamme, Axaltan toimitukset saapuvat joka viikko maanantaisin ja torstaisin Vantaan varastollemme. Tilaa tuotteet klo 12 mennessä maanantaisin tai keskiviikkoisin niin saamme jauheet matkaan vielä saman päivän aikana Ruotsista ja teille toimitettua n. 4-5 arkipäivässä. Kiireellisissä toimituksissa mahdollisuus myös DHL Express pikarahtitoimituksiin. Kysy asiakaspalvelustamme hinta- ja toimitusaikatietoja.

Monipuoliset Alesta®-pulverimaalit sopivat eri käyttötarkoituksiin sisällä ja ulkona

Polyesteri Alesta® AE

Valikoima rakennusalan pulverimaaleja, jotka on kehitetty käytettäviksi erityisesti yhdessä alumiinin ja galvanoidun teräksen kanssa. Sarja tarjoaa lukuisia pinnan kiiltävyyden vaihtoehtoja ja rajoittamattoman määrän värejä mukaan lukien metalliset ja helmiäisvärit.

Polyesteri Alesta® IP

Valikoima pulverimaaleja teollisuuden tarpeisiin. Maalien erinomainen säänkestävyys, joustavuus ja mekaaniset ominaisuudet tekevät niistä erittäin kestäviä ulko-olosuhteissa. Alesta® IP -sarjan tuotteet soveltuvatkin loistavasti ulkokäyttöön.

Epoksipolyesteri Alesta® EP

Suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin käytettäväksi etenkin sisustuksen ja muotoilun käyttökohteissa. Sarja ei sovellu käytettäväksi ulkopinnoille. Nämä epoksipolyesterimaalit ovat mekaanisilta ominaisuuksiltaan erinomaisia. Ne tarjoavat myös erittäin hyvän suojan korroosiota vastaan, mutta vain rajoitetun UV-suojan.

Epoksi Alesta® EE

Pulverimaali, jonka sisältämä epoksihartsi antaa sille erinomaisen suojan korroosiota vastaan, sekä takaa erinomaisen joustavuuden ja mekaanisen vastustuskyvyn. Maali sopii erityisesti korroosionestoon, sähköeristykseen ja koristesuojaukseen sisätiloissa, mutta ei sovi kohteisiin, joissa siihen kohdistuu suoraa auringonvaloa tai keinotekoista UV-säteilyä.

Kysy lisää muista eri kategorioiden ja käyttötarkoitusten pulverimaaleista asiakaspalvelustamme!

Jauhemaalien Käyttö- ja kiinnitystekniikat

Jauhemaaleja käytetään yleisesti kahdella tavalla. Maalauksessa voidaan käyttää sähköstaattista eli ns. corona-pistoolia, joka suuntaa jauheeseen negatiivisen sähköpurkauksen. Jauhe suunnataan maadoitettuun kohteeseen mekaanisesti tai paineilmalla ja kiihdytetään maalattavaa kappaletta kohti voimakkaan elektrostaattisen purkauksen avulla. Valittavana on lukuisa joukko elektrostaattiseen maalaamiseen soveltuvia suuttimia. Käytettävän suuttimen tyyppi riippuu työstettävän kappaleen muodosta.

Maalaamisessa voidaan käyttää myös tribostaattista pistoolia. Jauhe varautuu positiivisesti hankautuessaan pistoolin piipun sisällä olevan putken seinämiä vasten. Varautuneet jauhepartikkelit tarttuvat maadoitettuun pintaan. Tribo-pistoolissa käytettävät jauheet poikkeavat koostumukseltaan tavallisimmissa corona-pistooleissa käytettävistä jauheista. Kun jauhe on suihkutettu kappaleen pintaan, se sulatetaan ja polymeroidaan 140-200°C:en lämpötilassa. Lämpötila riippuu maalin koostumuksesta ja maalatuista kappaleista. Silloittuessaan jauheen sisältämät polymeerit muodostavat esineen pintaan kovan kerroksen, joka sopii korkean suorituskykynsä ansiosta erinomaisesti käytettäväksi koristeluun ja suojaukseen monilla eri teollisuudenaloilla.

MAALAUSTEKNIIKKA HUKASSA?

Järjestämme myös jauhemaalaus -työpajoja. Tutustu koulutuksiimme nyt!

TILAA VÄRIMALLIPANEELIT VERKOSTA

Saat tilattua mallipaneelit haluamastasi sävystä helposti  COLOURit- palvelun kautta. Sivusto on ilmainen ja pystyt  valitsemaan mihin osoitteeseen mallit lähetetään.

Tilaa mallipaneelit täältä:

JauhemaaliVärit & -Tehosteet

Alesta® jauhemaalit on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen rakennus- ja sisustussuunnittelun ulkonäkö- ja suorituskykyvaatimuksia. Ne ovat tämän hetken johtava ratkaisu rakennuskomponenteissa käytetyn alumiinin ja galvanoidun teräksen maalaamiseen lukuisissa eri käyttökohteissa aina verhouksesta oviin ja ikkunoihin. Jauhemaalatut komponentit tarjoavat arkkitehdeille ennennäkemättömän paljon suunnittelunvapautta ja helpottavat muiden materiaalien kuten lasin, muovin ja puun yhdistämistä samaan tuotteeseen. Väri ja pintarakenne on helppo valita juuri niin yksilöllisesti kuin asiakas haluaa.

Alesta® jauhemaaleja löytyy lukuisissa väreissä ja sävyissä, minkä lisäksi valittavana on myös useita eri tehosteita ja pintavaihtoehtoja. Tämä antaa paljon suunnittelunvapautta erinomaisista toiminnallisista ominaisuuksista kuten sään- ja iskunkestävyydestä tinkimättä. Alesta® -tuotteiden käyttö on helppoa ja tehokasta, ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Kestävyys tekee niistä erityisen sopivia ulkokäyttöön. Alesta®-tuotteilla pystytään saamaan aikaan myös anodisia pintoja, mitä pidettiin aikaisemmin mahdottomana.

RAL sävyt

Coating Tech tarjoaa laadukkaat Axalta Coating Systems AB:n Alesta-jauhemaalit yli 200 vakio RAL-Sävyssä. Jauhemaaleja on saatavilla eri kiiltoisena ( 72 kiilto, 30 kiilto ja 85 kiilto). Valikoimaan kuuluu mm. sileä-, metalli,- helmiäis- ja struktuuri pintaisia jauhemaaleja.

Ral värikarttamme löydät tästä.

Jauhemaalivalikoimastamme ja varastomme saatavuuksista voit tiedustella lisää asiakaspalvelustamme, info@coatingtech.fi tai puh. 0207 798 790

Fine Textured

Näyttävyyttä ja suorituskykyä

Hienostruktuuri jauhemaalit tarjoavat näyttävyyttä ja suorituskykyä. Sarjaan kuuluu yli 150 RAL sävyä. Rakennusalalle suunnattu hienostruktuuripintaisten jauhemaalien valikoima on GSB- ja Qualicoat-hyväksytty. Sen tuotteet ovat erittäin kovapintaisia, antavat erinomaisen suojan naarmuuntumista ja hankausta vastaan sekä peittävät pohjan epätasaisuudet ja virheet. 

Lataa Fine Textured esite tästä

Anodic -sarja

Anodisoitu pinta jauhemaalauksella

Anodic -sarja tarjoaa anodisoitujen pintojen ulkonäön ja värisävyt kaikilla jauhemaalauksen eduilla. Värivalikoima on laaja. Sarjan suurin etu on käsiteltäväksi soveltuvien alumiini- ja teräspintojen suuri määrä. Maaleilla saadaan aikaan yhtenäinen anodisoitu ulkonäkö, jota ei ole mahdollista saavuttaa kemiallisen anodisoinnin kautta. Rakennusalan käyttöön suunniteltu sarja on Qualicoat-hyväksytty. Se tarjoaa värejä, jotka pysyvät yhtenäisinä erästä toiseen ja peittävät pohjan epätasaisuudet ja virheet. Anodisoidut sävyt saavutat nopeasti ja kustannustehokkaasti Alesta Anodic -sarjalla.

Lataa Anodic-sarjan esite tästä

Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh 0207 798 790.

Zero Zinc pohjamaali

Parempi läpäisemättömyys

Ympäristönsuojelu on yksi Axalta Powder Coating System Nordicin perusarvoista. Hyödyntämällä laajaa kokemustaan korroosionsuojamaaleissa on Axaltan tutkimus- ja tuotekehityslaboratorio keskittänyt työnsä sinkkivapaaseen ja hyvin tiivispintaiseen jauhepohjamaaliin.

Uutta maaliteknologiaa, jolla saavutetaan korkea verkottumisaste maalikalvossa

ALESTA® ZeroZinc on jauhepohjamaali, jonka teknologia perustuu lisääntyneeseen sidosmuodostukseen, High Density Crosslinking (HDC). Tällä innovaatiolla lisätään sideaineen ja kovetteen välistä ristisilloittumista huomattavasti, mikä parantaa maalikalvon läpäisemättömyyttä. Erinomaiset tartuntaomaisuudet vielä lisäävät tätä sulkuvaikutusta.

Erinomaiset tuoteominaisuudet

Erittäin hyvä korroosiosuoja jopa kaikkein vaikeimmissa ilmasto-olosuhteissa ja ympäristöissä. Suojaa aina korroosioluokkaan C5-I asti (ISO 12944 mukainen ilmastorasitusluokitus). ALESTA® ZeroZinc Pohjamaalilla voidaan korvata kaikki markkinoilla olevat korroosionsuojapohjamaalit – riippumatta siitä sisältävätkö ne sinkkiä vai eivät:

 • Erinomainen kemikaalien ja kosteuden kestävyys
 • Parannetut mekaaniset ominaisuudet: taivutuslujuus ja iskunkestävyys
 • Erinomainen tartunta rautametalleihin
 • Erinomainen maalikalvojen välinen tartunta Alesta® pintamaaleihin
 • Helppo päällemaalattavuus jauhe- ja märkämaaleilla 12 tunnin aikana
 • Pohjamaalatut kappaleet voidaan välivarastoida odottamaan pintamaalausta

Lataa Zero Zinc -esite tästä

Axalta erikoisjauhemaalit

Axalta valmistaa myös useita erikoiskäyttöön suunniteltuja jauhemaaleja:

 • sähköä johtavat jauhemaalit
 • lämmönkestävät jauhemaalit
 • antigraffiti jauhemaalit
 • epoksipohjamaalit
 • Anti-Gassing jauhemaalit

Kysy lisää asiakaspalvelustamme, puh. 0207 798 790.

Alesta NCS-sävyt

Alestan NCS -sarjaan kuuluu 25 suosituinta NCS -sävyä puolikiiltävänä Qualicoat- ja GSB -hyväksyttynä polyesterimaalina.

Voit kysyä lisää NCS -sarjasta asiakaspalvelustamme!

Super Durable

Valikoimaamme kuuluu Alestan Super Durable -kategorian jauhemaalit. Tämä jauhemaali on suunniteltu kestämään muuttuvia sääolosuhteita sekä UV-säteilyä. Erityisesti tarkoitettu arkkitehtuurisiin tarpeisiin, kuten ikkunan kehyksiin ja julkisivuihin.

Kysy meiltä lisää  Super Durable -kategorian jauhemaaleista, info@coatingtech.fi tai puh. 0207 798 790

Uuden Axaltan Iconica-collection -esitteen Super Durable sävyistä löydät tästä 

Axaltan jauheiden tuoteominaisuuksiin pääset Alesta® tuotekoodiavaimesta. Lataa maalikoodiavain tästä

NCS S värien  RAL värien yhteenvedot pääset lataamaan tästä