Olemme tyytyväisiä vuosia jatkuneeseen yhteistyöhön Coating Tech Oy:n kanssa. Tuotetuki maaleille on ollut suuri apu, kun tarvitaan lisätietoa. Tämän lisäksi heidän järjestämät koulutukset maaleista, jauhemaalaamisesta sekä ripustustekniikan edistämiseksi on tuonut kustannukset monin verroin takaisin.”

Veli-Pekka Hiltunen,
toimitusjohtaja, Sarja-Maalaamo Oy

Coating techin tuotteet ja palvelut ovat huippuluokkaa, toimitukset ovat sujuvia ja HangOn tuotekuvasto vertaansa vailla. Ehkä suurin juttu meille on, että voimme avullanne osoittaa ja perustella omille asiakkaillemme mm. ripustuksien tärkeyttä. Tämä auttaa selvittämään monesti tuotteen tai palvelun oikean hintatason. Otimme käyttöön varsiripustimiin integroitavan magneettiripustin järjestelmän syksyllä 2019, vähäinen huollon tarve ja toimivuus on tuonut meille paljon säästöjä. Kehittäminen ja yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa varmasti vielä tiiviimmin. .”

Harri Häkli,
toimitusjohtaja, Normipinta Oy

Coating Techin palveluissa ja tuotteissa on parhainta monipuoliset suojaus- ja ripustustarvikkeet, sekä asiantunteva henkilöstö joka auttaa ratkaisemaan haasteen kuin haasteen.

Maailma on täynnä erilaisia tuotteita mitkä pitää suojata tai ripustaa kustannustehokkaasti, näiden kanssa ei tarvitse aina keksiä ”pyörää” uudestaan. Sellainen on taatusti jo kehitetty Coating Techissä!

 

Meille räätälöidyt ripustimet auttaneet saamaan tuotteet optimaaliseen asentoon maalausta varten, jolloin maalauslaatu ollut erinomainen! Unohtamatta myös syntynyttä kustannustehokkuutta.

On ollut ilo ratkoa Coating Techin kanssa haasteita mitkä tullut vastaan. Aina voinut luottaa, että saan apua tilanteeseen kuin tilanteeseen, jotta olemme saaneet maalaukset hoidettua nopeasti ja laadullisesti asiakkaalle.”

Marko Sarjanoja,
Laatupäällikkö / Quality Manager, Linjateräs Oy

Nopeat suunnittelut ja toteutukset, toimii!.”

Miika Pienimäki,
Production Manager, Lainisalo Oy