Muut tuotteet ja palvelut

Tutustu ja ihastu

Laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet sekä kehityspalvelut

QNix® Kalvonpaksuusmittarit

QNix® 5500 – perustekijöiden kartoittamiseen

Teollisten tai työpinnoitteiden valmistuksen yhteyteen, korroosiosuojaukseen tai autoteollisuuden asiantuntijoiden tai jälleenmyyjien suorittamaan ajoneuvojen arviointiin. Esimerkiksi edellämainittujen tapauksessa QNix® 5500 on täydellinen työväline, kun haluat tarkistaa kalvonpaksuudet nopeasti ilman pitkällistä mittarin esiasetusten tekemistä. Sinun tarvitsee vain laittaa mittariin virta päälle, asettaa se pintaa vasten ja lukea mittaustulos.

Kirkas 2-tuuman suuri LCD-värinäyttö automaattisella kääntöominaisuudella helpottaa mttaustulosten lukua missä tahansa asennossa – myös hämärissä olosuhteissa, kuten pimeässä tankkien sisäpuolella tai siltojen tapauksessa tai kirkkaassa auringonvalossa.   Mittarin näytöllä ilmoitetaan kaikki tarvittava tilastollinen tieto mittaustapahtumastasi kuten keskiarvo, minimi- ja maksimiarvot sekä keskihajonta.

Mittarin laaja jalusta sekä alhainen painopiste takaavat, että laite asettuu oikein ja että virheelliset mittaustulokset voidaan välttää.  Mitataksesi pienillä tai kulmikkailla alueilla voit muuttaa QNix® 5500:n kaapelilaitteeksi muutamassa sekunnissa anturikaapelin avulla.  Kulmakaapeliyhteys helpottaa työskentelyä myös pienissä tiloissa.

Yhden näppäimen toiminnolla nollaussäädät mittarin nopeasti perusmetallillasi tai laitteen mukana tulevilla nollauslevyillä.

Jokaista käyttötarkoitusta varten on oma, tarkka ja oikeellisen mittaustuloksen koko mittausasteikolla 1,25 mm:stä ja 3 mm:stä 5 mm:iin antava anturinsa. Antureita ovat Fe- ja NFe-anturit sekä kaksoisanturit. 

QNix® 5500:n mukana toimitetaan

Integroidun QNix® 5500 -mallin mukana toimitetaan

 • Käsikäyttöinen QNix® 5500 -mittari
 • Fe- ja NFe -tarkastuslevyt sekä kaksi testikalvoa
 • Testisertifikaattitodistus
 • Käyttöohjeet
 • 2 kpl:tta Mignon 1,5 V (AA) -alkaliparistoja
 • Muovinen kantosalkku kuljetusta ja varastointia varten

Kaapelillisen QNix® 5500 -mallin mukana toimitetaan

 • Käsikäyttöinen QNix® 5500 -mittari
 • Fe- ja NFe -tarkastuslevyt sekä kaksi testikalvoa
 • Käyttöohjeet
 • Anturijalusta
 • Anturiaapeli
 • 2 kpl:tta Mignon 1,5 V (AA) -alkaliparistoja
 • Muovinen kantosalkku kuljetusta ja varastointia varten

Mikäli anturi tilataan moduulijärjestelmän kanssa, mukana toimitetaan lisäksi

 • Anturi
 • Mittausanturin
 • testisertifikaattitodistus
© Automation DR.NIX

Myös muita kalvonpaksuusmittarimalleja saatavilla, olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme

Coatmaster Flex

Coatmaster-tekniikka (ATO- Advanced Thermal Optics) mahdollistaa pinnoitteen paksuuden mittaamisen heti levityksen jälkeen. Teknologia toimii kontaktittomasti ja ilman vaarallisia päästöjä ja soveltuu metalli-, paperi-, kumi-, keramiikka-, lasi-, muovi- ja puupintojen pinnoittamiseen.

Technical data: Substrate Metal

Powder coating 10 – 300 µm
Wet coating 10 – 300 µm
10 – 500 µm
Measuring time 0.25 s
Distance tolerance 2 – 15 cm
Tilt tolerance ± 70°
Measurement on moving parts yes
Relative standard deviation < 1 %

Kysy lisää Coatmasterista asiakaspalvelustamme

The MUR-System

Reaaliaikainen Teollisuusmaalaamon seuranta ja datankeruu MUR-Systemin avulla

 

Maalaamon Datankeruulaite MUR – System on täydellinen järjestelmä, jolla voidaan tehdä tarkkaa seurantaa maalaamossa ja kehittää tätä apuna käyttäen maalaamoa tehokkaammaksi. Systeemi voidaan kytkeä suoraan maalaamon linjastoon ja se kerää reaaliajassa dataa radan tapahtumista kuten radan täyttöasteesta, radan liikkeestä ja pysähdyksien syyt jne.

 

 MUR-Box ja sen näppäimistö antavat käyttäjälle nopean ja yksinkertaisen tavan ilmoittaa lisätietoja ja tallentaa kaiken radalla tapahtuneen datan automaattisesti laitteen signaalilla. Muun muassa Pysäytys-syy voidaan syöttää manuaalisesti tai automaattisesti käyttämällä laitteen lisäsignaaleja.

Datankeruulaite MUR-Systemin on suunnitellut Ruotsalainen yritys Adductor AB. 

Lue lisää MUR-Systemsistä ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat lisätietoja!

Muut palvelut

HANGON ripustus- ja suojauspäivät

Järjestämme noin kerran vuodessa Ruotsin HangOn AB:n tiloissa Hillerstorpissa kaksi päiväiset Ripustus- ja suojauspäivät.  Tavoitteena on, että asiakkaamme voivat hyödyntää HangOn Ab:n ja Coating Tech Oy:n kattavan palvelun ja osaamisen omassa maalaamossaan kustannustehokkaimmalla tavalla. Optimoitu tuotteiden suojaus ja ripustus maalaamossa säästää aikaa ja rahaa!

HangOn myy yli 40 eri maalle erikoisratkaisujaan, joten heillä on vankkaa kokemusta eri alojen ripustus- ja suojausratkaisuista. Ripustus- ja suojauspäivien tarkoituksena on päästä tutustumaan erilaisiin saatavilla oleviin ratkaisuihin, tuotekehitykseen ja valmistusprosessiin. Teemme myös asiakaskäynnin paikalliseen maalaamoon.

HangOnin tiloista löytyy lisäksi kattava Experience center, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin tuotevalikoimaan ja testaamaan erilaisia ratkaisuita.  Ripustus ja suojauspäiville voikin ottaa mukaan myös omia suojaus- ja ripustusesimerkkejä, joihin voidaan löytää ratkaisut paikan päällä.

Coating Tech hoitaa matkajärjestelyt eli lennot Helsinki-Göteborg-Helsinki, majoituksen 1hh hotellihuoneissa, sekä meno-paluu kuljetuksen Ruotsissa ja HangOn päivät ruokailuineen. Hinta määräytyy matkapäivien mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seuraaville Ripustus- ja suojauspäiville, annamme mielellämme lisätietoja: info@coatingtech.fi tai soittamalla +358 207 798 790.

 

Laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet sekä kehityspalvelut maalaamon tarpeisiin