Ripustus- ja suojaustuotteet

Tehokkaat HangOn®-tuotteet tarjoavat ratkaisut pintakäsittelyprosessin eri vaiheisiin suojauksesta ripustukseen.

hangon_logo_rgb_jpg_1

HangOn® -ripustus- ja suojaustuotteet

Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaisen konseptin pintakäsittelyprosessiin aina pulverimaaleista oheistuotteisiin ja suojaukseen. Monipuolinen tuotekokonaisuutemme sisältää käytännölliset HangOn®-ratkaisut ripustukseen ja suojaukseen sisältäen erilaiset ripustuskoukut, suojausteipit ja käsittelytuotteet.

HangOn® on tunnettu ripustuksen ja suojauksen tuotekehittäjä sekä valmistaja, joka toimittaa tuotteita kansainvälisesti. Toimimme HangOn®-partnerina, ja tunnemme tuotevalikoiman erinomaisesti, löytäen parhaat ripustuskoukku-, järjestelmä- ja suojausratkaisut joka tarpeeseen. Teemme erityisesti yhteistyötä eri teollisuuden alan toimijoiden ja maalaamoiden kanssa, joiden pintakäsittelyprosessien tarpeet ja haasteet tunnemme erinomaisesti. Missiomme mukaisesti kehitämme asiakkaidemme prosesseja laadukkaiden tuotteiden ja palvelukokonaisuuksien avulla. 

Coating Techin ripustus ja suojaus -tuotevalikoimaan kuuluvat:

  • Ripustuskoukut (vakiokoukut sekä erikoiskoukut ripustukseen)
  • Ripustusjärjestelmät
  • Muut ripustustarvikkeet
  • Lämmönkestävät suojateipit ja -täplät
  • Lämmönkestävät reikä- ja akselisuojat
  • Erilaiset käsittelyyn tarvittavat tuotteet

HangOn yhteisrahtitoimituspäivät ovat joka viikko tiistaisin ja perjantaisin. Tilaa tuotteet toimituspäivinä klo 12 mennessä ja saamme tuotteet matkaan teille samana päivänä ja toimitettua n.2-3 arkipäivässä. 

Kiireellisissä toimituksissa mahdollisuus myös DHL Express pikarahtitoimituksiin. Kysy asiakaspalvelustamme hinta- ja toimitusaikatietoja.

HangOn® -ripustuskoukut ja -järjestelmät tehostavat pintakäsittelyprosessia. Valikoimaan kuuluvat myös erilaiset maalauksen yhteydessä käytettävät suojaustuotteet ja -teipit. Tuotteet toimivat hyvin pulverimaalauksessa.

Tutustu tuotteisiin HangOn AB:n kotisivuilta

Tarjoamme HangOn®-vakiotuotevalikoiman lisäksi räätälöityjä asiakaskohtaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja tehokkaaseen ripustamiseen sekä suojaukseen.

Tilaa HangOn -kuvasto

Tilaa kuvasto oheisella lomakkeella.